top of page

Nem Ön az egyetlen, akinek segítség kell...

Életünk során számtalan akadállyal kell megküzdenünk és gyakran megesik, hogy egy adott probléma halmozódik és a továbbiakban már nem tudunk megküzdeni vele. Egy édesanya nap, mint nap fokozott terhelésnek van kitéve, hiszen helyt kell állnia a munkahelyén, a családban édesanyaként és feleségként is. Ha megfelelően működik a család, akkor a többi családtag által megkapja mindazt a lelki, fizikai és anyagi támogatást, ami segítségével teljesíteni tudja a rá váró feladatokat.

Más a helyzet akkor, amikor a férj nem veszi ki a részét a család működésében vagy esetleg az a kapcsolat megszakad. Az egyedüllét jelentős lelki terhet jelent az édesanyák számára, hiszen az egyensúly megbomlik és csökken a megküzdő kapacitásuk. Nem feltétlenül tudnak megbirkózni a megnövekedett terheléssel. Előfordul, hogy a bevételek és a kiadások aránya felborul, ami folyamatos mínuszt hoz a konyhára, ráadásul ezt akár egy nem várt adósság is erősítheti. A kialakult helyzet miatt akár egy adósságspirál is kialakulhat, amivel már szinte lehetetlen egyedül megküzdeni.

A stressz és a félelem hatására sokkal nehezebbé válik a mindennapi helytállás és ennek eredményeként az édesanya, valamint a gyermekei egészsége is veszélybe kerülhet, de akár a lakhatásuk is bizonytalanná válhat. Ha nem sikerül időben megállítani a folyamatot, akkor akár a végrehajtásig is elsodródhat a család. Ilyen helyzetben rendkívül nehéz helytállni, mert eleve fokozottan fennáll a létbizonytalanság érzése, de a mindennapi teendőket ugyanúgy el kell végezni és közben még ezt is kezelni kell.

Ha Ön ilyen helyzetben van és úgy érzi, hogy segítségre van szüksége, akkor keresse fel Alapítványunkat és szakembereink készséggel segítenek Önnek az ügyintézésben és végig kísérik a végrehajtóval való ügyek elintézésének folyamatán.

Ha segítségre van szüksége kérjük töltse ki a lent található űrlapunkat, hogy segíteni tudjunk.

Tartózkodási hely:

6725 Szeged, Faragó utca 20

Telefonszám:

Email cím:

info@azanyaotthon.hu

  • Facebook
bottom of page