top of page
Csoportkép.jpg

Alapítványunk 2014-ben alakult meg, azzal a céllal, hogy a Családok védelmét segítse. Olyan családoknak segítünk elsősorban, akik valamilyen okból krízishelyzetbe kerültek, és ebből kifolyólag lakhatásuk veszélyben van.

 

Egy nem megoldott lakhatási helyzet, nagymértékben befolyásolhatja a család együtt maradását főleg, ha kiskorú gyermek is van a családban. Ezért fontos az, hogy figyeljünk egymásra, segítsük egymást, és vegyük észre az apró jeleket, ebben a rohanó világban.

 

Nemcsak egymás mellett, hanem egymásért is éljünk.

Amennyiben egy gyermek valamilyen okból is, de kikerül a családjából, súlyos traumát élhet át, ami egész életére kihathat.

Tervünk:

 

Szeretnénk létrehozni egy Családok Átmeneti Otthonát (Anyaotthon), ahol az anyák gyermekükkel együtt, megnyugvásra találhatnak, közösen élhetnek, és szakemberek segítségével kezelhetik a megoldásra váró problémákat. Egy szorosan együttműködő rendszer kialakítása által talán megoldást tehetünk kezükbe, amelynek segítségével már egyedül is képesek lesznek elnavigálni családjukat.

 

Negyedéves Programjainkkal segíteni olyan rászoruló családokat, anyákat, gyermekeket, akik adott élethelyzetben nem képesek bizonyos dolgokat biztosítani sem maguknak, sem szeretteiknek.

 

Minőségi segítő csapatot létrehozni, amely szaktudásával tudja támogatni a rászoruló embereket.

Sajnos az Anyaotthon lakóiról jogi és biztonsági okokból nem rakhatunk fel sem képi, sem szöveges anyagot, ezért fő támogatóink meglévő fotóiból teszünk közzé párat.

123411.png

Alapítványunk folyamatos projektekkel próbál segíteni az anyákon és gyermekeiken.

Nézd meg éppen milyen projekteken dolgozunk!

bottom of page